Hoe kan ik je helpen

Ik kan je helpen door voorlichting te geven over de gevaren van alcohol, over hoe zwaar en onmenselijk het leven van een dakloze is, over de do’s en don’ts van het leven, over struikelen, vallen en vooral opstaan.

Ik kan je helpen met het implementeren van Housing First in jouw praktijk, gemeente of woningbouwvereniging, als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen hoe belangrijk het is voor de deelnemer maar ook voor de ondersteuners en hulpverleners.

ik kan je helpen met het maken van nieuwe keuzes, werken als Housing First hulpverlener vergt een nieuwe manier van denken. Omdenken zo je wilt, de denkwijze zoals we die nu in het algemeen volgen moet 180 graden draaien. Sta je daarvoor open? Bel of mail me dan.

Ik kan je helpen op één lijn te komen met de partijen waarmee je gaat samenwerken en je ondersteunen in het maken van keuzes.

Gebruikmakend van mijn ervaring als alcoholverslaafde dakloze die weer een leven heeft gekregen wil ik samen tot oplossingen komen.

tot gauw

Frank Engelbertink

Straatwijs Advies

Site gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: